Yea-Sacc®

Yea-Sacc®

ENEMMÄN MAITOA - VÄHEMMÄN HÄVIKKIÄ

Pötsitehokkuuden edistäminen

Pötsin optimaalinen toiminta mahdollistaa maksimaalisen kuiva-aineensyönnin ja rehun muuntosuhteen. Oikeiden pötsiolosuhteiden ylläpitäminen varmistaa pötsin potentiaalin vapauttaa ravintoaineita rehusta. Rehukustannusten muodostaessa keskimäärin 60 prosenttia tuotantokustannuksista, kaikkien tuottajien ensisijaisen tavoitteen tulisi olla varmistaa rehun maksimaalinen muuntaminen maidoksi.

Ravintoaineiden parempi saatavuus lisää maidontuotantoa ja vähentää rehun tuhlaantumista, sekä vähentää ympäristövaikutuksia.

YEA-SACC® on markkinoiden laajimmin tutkittu hiivakanta, jolla on tuotosvastetta yli 38 vuodelta: 

  • Tuotantotulokset: lypsylehmällä +1.6 litraa/maitoa, lihanaudalla päiväkasvu + 12 %

(EFSA / European Food Safety Authority)

  • Lyhentää lepokautta jopa 5-7 päivää
  • Parantaa rehun muuntosuhdetta jopa 6%
  • Vähentää karjan metaanipäästöjä ja typen eritystä (Carbon Trust*)

*Carbon Trust on maailmanlaajuinen organisaatio, joka tarjoaa riippumatonta neuvontaa yrityksille, hallituksille ja laitoksille hiilidioksiidipäästöjen vähentämisestä.

 

Vakaa pötsi tuhlaa vähemmän!

Kaikilla lypsylehmillä esiintyy pötsin pHn laskua päivän aikana. Hoitamalla niitä pHn vaihteluita, joita luontaisesti esiintyy ruokinnan yhteydessä, tuottajat voivat lisätä maitotuotosta vaarantamatta eläimen terveyttä ja hyvinvointia.

Yea-Sacc edistää pötsikäymisen vakautta, auttaen lehmiä välttämään suuria pötsin pHn muutoksia, jotka voivat häiritä kuidunsulatusta ja syöntiä.

Me Feedexillä käytämme elävää Yea-Sacc®-hiivaa sekä osassa vakiotuotteita että asiakkaan toiveiden mukaan tilakohtaisissa rehu- ja kivennäisresepteissä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lue lisää

vaikuttaa lehmän tärkeiden viikkojen onnistumiseen

Siirtymäkauden aikana  lehmän hormonitoiminta ja aineenvaihdunta läpikäy suuria muutoksia.  Lehmän energia-aineenvaihdunta joutuu lisämään kierroksia toden teolla  elimistön sopeutuessa tiineydestä ...

JSS Enholms Lantbruk och Feedex ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan ja rehuvalmistajan puolelta se on positiivinen haaste.

JSS Enholms Lantbruk on neljännen polven perheyritys Pedersören kunnassa. Perheeseen kuuluu Alf ja Gun Enholm sekä heidän poikansa...

Tiesitkö, että...?

…me Feedexillä käytämme rehuteknologiaa, jolla on tieteellisesti tutkittuja vaikutuksia